Iværksætter til jeg dør…

Jeg hader den sætning. Iværksætter til jeg dør! Det lyder så ekstravagant, men i virkeligheden skjuler den sandheden. En ægte iværksætter er nemlig en urolig sjæl – som umiddelbart aldrig kunne tage til takke med et 8-16 job. Bemærk jeg skriver umiddelbart – fordi livets veje er uransagelige, og pludselig får du tilbudt det perfekte job og så virker iværksætterdrømmene pludselig skræmmende og uoverskuelige.

Inderst inde vil jeg gerne være iværksætter til jeg dør. Det at være 100% herre over mit eget arbejdsliv er et liv jeg har vænnet mig til, og tanken om andet føles fremmed og fjern. Derfor har jeg også en stærk tro, at jeg altid vil arbejde med et iværksætterprojekt. Grunden er simpel. Jeg elsker friheden. Friheden til at bestemme virksomhedens strategi og gøre tingene på min måde. Derfor vil jeg nok heller aldrig være en let medarbejder at have ansat.

Grundlæggende er jeg et usandsynlig utålmodig, varmblodig, kreativ og struktureret menneske. Jeg tænder på nytænkning og jordnær kommunikation. Jeg hader til gengæld klicheer, begrænsninger og ord uden handling.