Outsource dit lager og spar penge!

“Kunne det ikke bare være lækkert – at holde ferie – uden at skulle bekymre sig om dit lager og afsendelse af ordrer?”

 

Alt for mange tror – at outsourcing af webshop lager er en kæmpe omkostning! Det er typisk forkert. I største del af tilfældende SPARER du penge på at outsource dit lager!

Her mener jeg faktisk på alle områder – udover den åbenlyse plads eller lagerleje besparelse.
Du som ejer, dine medarbejdere etc. sparer selvfølgelig tid i dagligdagen på at pakke og sende varer – og selvfølgelig på at pakke varer ud, når de ankommer. Lige præcis din tid er der ofte ALT for lidt af! Hermed mit opråb: Lær at bruge din tid ordentligt! Vi iværksættere (ditto mig) – er typisk alt for integrerede i hele vores virksomheds daglige drift – i alt fra salg, pakning, regnskab, sure kunder, vareindkøb osv. (Jeg kunne blive ved)
Jeg opfordrer i stedet dig – til at flyve op i helikopteren og se ned på din virksomhed. Hvor er dine kræfter bedst brugt? På indkøb og salg af varer – eller på at klæbe frimærker på dine forsendelser og brokke dig over din printer, som ikke kan printe dine pakkelabels? Ja , du giver mig nok ret i det første – da spørgsmålet er retorisk…

Men hvad så nu? Et fjernlager koster da mange penge, og desuden kræver mine varer en helt særlig behandling eller pakning! Nej – til begge dele. Først og fremmest kan du med garanti finde et fjernlager, hvor du KUN betaler for ordrebehandlingen og ikke noget for at dine varer ligger på selve lageret. Og hvis du kan instruere en pakkedreng eller pakkepige til at pakke dine varer korrekt, så kan en fuldvoksen lagermedarbejder – med meget erfaring sandsynligvis også pakke netop dine varer.

Priser for forsendelse

Typisk har du allerede en aftale med Post Danmark og evt. GLS eller andre. Du har typisk – nogle fine priser – dog ikke langt fra listeprisen. Med et fjernlager – kan du garantere, at deres priser er VÆSENTLIGT bedre end dem, du har forhandlet dig frem til – grundet mængden af pakker de sender hver dag! Og her kommer hele tricket… Udover den store besparelse i din tid, evt. medarbejders tid (Plus feriepenge, sygedage etc…), lagerleje, daglig frustration over pakning og levering på Posthuset – så kan du SPARE ENORME mængder af penge på frankering og pakkeforsendelser, da dine forsendelser nu kun koster 2/3 dele eller 1/2 delen ad, hvad du betaler i dag.

International fragt til Sverige, Norge, Finland og EU

På fuldstændig samme facon kan du spare – måske endnu mere på dine forsendelser til udlandet! Så sælger du i Sverige, Norge eller måske i resten af EU, så kan du bare spare ENDNU mere.

Uforpligtende tilbud strikket sammen til dit behov

Vi har etableret et fremragende samarbejde med en stort fjernlager – hvor de kan hjælpe dig til den helt rigtige aftale, som giver mening for dig.
Tag fat i mig igennem mit e-handelsbureau Conversio E-handelbureau eller skriv direkte til mig på info(snabel a)anderst.dk og hør nærmere.